alarmkiependarp.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
Foto's
U kunt altijd foto's naar ons opsturen
Dit is ons e-mailadres:
 
Vermeld dan waar de foto('s) is/zijn gemaakt en door wie
Bij voorbaad dank!
Laatste artikelen
Lees meer...
Welkom op alarmkiependarp.nl!
 
Dit is een site waar foto's van ongevallen en branden gepubliseerd worden.
 
 
Voor tips, opmerkingen enzovoort kunt u mailen naar alarmkiependarp@gmail.com
 
Wordt ook lid van onze officiele Alarm Kiependarp-hyves!  Kijk op www.alarmkiependarp.hyves.nl
 
Bent U betrokken geraakt bij een ongeval of is het uw huis wat in brand stond?
Mail naar ons voor foto's zonder copyright
Lees meer...
05-01-2011 Man vast in hoogwerker in Ermelo
ERMELO - Woensdagmiddag is er iemand nadat hij bomen ging snoeien vast komen te zitten in een hoogwerker. Dat gebeurde op de Tegterweg in Ermelo. De hoogwerker van Barneveld moest samen met de tankautospuit van Ermelo ter plaatse komen. De man was na ongeveer een half uur bevrijd.
 
(Tekst+foto's: Ramon Versteeg)
 
Lees meer...
03-01-2011 Geen explosieven in ontruimde trein Barneveld
BARNEVELD - Een internationale trein uit Duitsland is maandagavond rond kwart voor zeven ontruimd op de spoorlijn Apeldoorn-Amersfoort, nabij transferium Barneveld Noord.
De trein is volgens het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) stilgezet na een melding van de Duitse autoriteiten. Die waren ingeseind door een Duitse vrouw, die vond dat een man in de trein zich verdacht gedroeg.

Volgens één van de reizigers zat de bewuste man tegenover de vrouw met een verdacht 'pakketje'. Op een gegeven moment zou hij zijn plek hebben verlaten. Kort daarna kwam hij met lege handen terug en stapte uit bij een station. Daarop sloeg de vrouw alarm.

De ruim driehonderd passagiers werden opgevangen in het transferium en werden daarna met bussen naar station Amersfoort gebracht. Voordat ze instapten, moest iedereen zich identificeren, waarna de zes bussen nog geruime tijd bij het transferium moesten wachten wegens politie-onderzoek.
Een deel van de bagage ligt nog in de trein, die onderweg was naar Amsterdam. Een aantal reizigers miste door de vertraging een vlucht op Schiphol. ,,Wij zullen er persoonlijk voor zorgen dat alle passagiers die bagage hebben achtergelaten in de trein, hun spullen in Amersfoort weer terugkrijgen", aldus woordvoerder Van der Wal van NS Service en Veiligheid.
De omgeving van het transferium en de plek waar de trein staat, is afgezet in afwachting van de komst van explosievendeskundigen. Het treinverkeer tussen Amersfoort en Apeldoorn is tijdelijk stilgelegd. De Baron van Nagellstraat is wel gewoon open voor verkeer.
 
UPDATE:
Rond 00:30 maakte de politie van Gelderland-Midden bekend dat er geen explosieven zijn gevonden in de trein. De mensen uit de geëvacueerde boerderijen konden daarna weer terug naar hun boerderij.
 
 
(Tekst: Barneveldsekrant.nl, foto's: Ramon Versteeg)
Foto's volgen dinsdagochtend 4 januari
 
Lees meer...
01-01-2011 Buitenbrand rotonde Langstraat
BARNEVELD - Op nieuwjaarsdag heeft er een buitenbrand plaatsgevonden op de rotonde bij de Langstraat. Op oudjaarsdag werden er autobanden op de rotonde in de brand gestoken en dat gebeurde op nieuwjaarsdag eveneens.
De brandweer had de brand snel geblust en kon daarna vertrekken. De politie was ook ter plaatse.
 
(Tekst+foto's: Ramon Versteeg)
 
Lees meer...
Alarmkiependarp.nl wenst u een heel gelukkig nieuwjaar
Lees meer...
15-12-2010 Schoorsteenbrand Churchillstraat
BARNEVELD - Woensdagmiddag rond 16:30 heeft er een schoorsteenbrand plaatsgevonden op de Churchillstraat. 2 eenheden van de brandweer kwamen ter plaatse. De brandweer heeft de schoorsteen uitgeveegd. Na ongeveer anderhalf uur kon de brandweer huiswaarts keren
 
(Tekst+foto's Ramon Versteeg/alarmkiependarp.nl)
 
Lees meer...
05-12-2010 Schoorsteenbrand op de Marconistraat
BARNEVELD - Zaterdagmiddag is er een schoorsteenbrand ontstaan aan de Marconistraat. Iets eerder was er bij de brandweer een melding van waterschade binnengekomen waar de brandweer al heen was. Toen deze melding binnenkwam is de tankautospuit doorgestuurt naar deze melding. Stichting Salvage heeft de schade opgenomen.
 
(Tekst+foto's: Ramon Versteeg/alarmkiependarp.nl)
 
Lees meer...
15-11-2010 Afheising van Schothorststraat Barneveld
BARNEVELD - Maandagavond moest de hoogwerker van Barneveld uitrukken naar de van Schothorststraat. Ter plaatse moest de hoogwerker de ambulancedienst assisteren. De hoogwerker moest een patiënt naar beneden brengen. Toen de patiënt beneden was kon de brandweer weer terug naar de kazerne. De patiënt is naar het ziekenhuis gebracht.
 
(Tekst+foto's: Ramon Versteeg/alarmkiependarp.nl)
 
Lees meer...
14-11-2010 Schoorsteenbrand Kallenbroekerweg
BARNEVELD - Zondagmiddag is er wederom een schoorsteenbrand ontstaan. Dit keer was het op de Kallenbroekerweg in Barneveld. Ter plaatse heeft de brandweer de schoorsteen gereiningd en kon daarna weer huitwaarts.
 
(Tekst+foto's: Ramon Versteeg/alarmkiependarp.nl)
 
Lees meer...
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl